ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 30/3-5/4/20
Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πρέπει να λειτουργήσουμε συλλογικά, παρά τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς . Πολλές φορές όμως λειτουργούμε με παρόρμηση και αυτό οφείλεται στην ανθρώπινη ιδιότητά μας. Όμως η πνευματικότητα και οι βαθύτερες αξίες θα νικήσουν. Όλο αυτό το διάστημα δεν θα χαθεί η έμπνευση. Ο καλός δάσκαλος (Δίας) θα γίνει ο αρχηγός αυτής της μεγάλης αναθεώρησης στη ζωή μας. Η κοινωνική συνείδηση αλλάζει.
ΚΡΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα λειτουργείτε με φρένο- γκάζι σε ομάδες, παρέες, συλλόγους και ομοϊδεάτες. Έχετε πολλά καθήκοντα και διενέξεις σε κοινωνικό επίπεδο. Στο τέλος της εβδομάδας θα επιβραβευτείτε για αυτή την κοινή δράση. Είστε συμπαθείς στο περιβάλλον σας οι σχέσεις με συγγενείς θα εξομαλυνθούν.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας (χρόνια πολλά) σας κάνει εξωστρεφείς και αισιόδοξους. Ίσως αισθανθείτε στο τέλος της εβδομάδας την ανάγκη να απομονωθείτε και να βγάλετε από μέσα σας καλλιτεχνική διάθεση. Προσοχή σε ψεύτικες ειδήσεις ή υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ξέρετε κατά βάθος ότι όλα μπορεί να είναι διαφορετικά σε σχέση με την καριέρα και τους στόχους σας. Δεν μας συμβαίνει συχνά να πρέπει να αλλάξουμε επιχειρηματική δράση ή να αλλάξουμε τους στόχους μας, όλα αυτά γίνονται σε βάθος χρόνου και πρέπει να τα αποδεχτείτε. Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα είναι συνδυασμός της εμμονής αλλά και της επιτυχίας. Ότι και αν είναι αυτό να μην υπερβάλετε.
ΤΑΥΡΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά την δουλειά σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Έχετε πολλές ευθύνες αλλά και πιέσεις με τον ανταγωνισμό να ανεβάζει την ένταση. Άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα στην ηλικία θα σας φτάσουν σε οριακά σημεία. Θέλετε να προοδεύσετε αλλά πρέπει να τηρείτε και τους «κανόνες». Η κοινωνική καταξίωση είναι το μέλημά σας. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται από την σωστή διαχείριση στην επιχείρηση σας ή από κάποιο άτομο με κύρος που σας στηρίζει.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μένετε μέσα και σχεδιάζετε για το μέλλον, προς στιγμής δεν μπορεί να βγει κάποια δράση προς τα έξω. Οι παρέες σας ή οι ομάδες που συμμετέχετε σας βοηθούν με την λεκτική τους συμπαράσταση. Όμως και εσείς επικοινωνείτε με τους ομοϊδεάτες σας έτσι ώστε να τους καθησυχάσετε ακόμα και λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν. Καλλιτεχνική δημιουργία και επικοινωνία μέσα σε ομάδες.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι αλλαγές στους στόχους και στους σκοπούς δεν έγιναν τυχαία αλλά μέσα από την δική σας ενδοσκόπηση. Έχετε όμως βαθιά επιρροή και από τις παρέες, ομάδες που συμμετέχετε. Αποφύγετε το φανατισμό, αλλά αναζητήστε μια φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Τα μακρινά ταξίδια σας εξιτάρουν, όπως και η θρησκευτική συνείδηση. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στην ζωή σας, μέσα από γνώση θα έχετε την επιτυχία που αναζητάτε.
ΔΙΔΥΜΟΙ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Βάζετε τα θεμέλια για καλύτερη εκπαίδευση. Ανάμεσα σε δομημένη αντίληψη και αγωνιστικότητα καταφέρνετε να σταθείτε σε χώρους φιλοσοφίας και θρησκείας. Ένας μακρινός προορισμός θέλει καλό προγραμματισμό και δυναμισμό. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν περιορισμοί που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε και πισωγυρίσματα, όλα είναι όμως για το καλό σας. Η Αφροδίτη σας κάνει συμπαθείς και σταθεροποιεί τις σχέσεις σας.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και (μετακινήσεις) για θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Πάντα πρέπει να διαβάζετε και τα «ψιλά γράμματα» σε όποια υπόσχεση και αν σας έχει δοθεί. Κρατήστε ρεαλιστικούς στόχους.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πολύ σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Η διαχείριση των υποχρεώσεων προς τρίτους έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, οπότε ανάλογα πως έχετε κινηθεί για ένα μεγάλο διάστημα θα έχετε και τις απολαβές. Εύνοια σε κληρονομικά θέματα. Χρηματοδότηση, επενδύσεις και δάνεια θα είναι σημεία που θα σας στιγματίσουν. Μεγάλες ευκαιρίες ή μεγάλες απώλειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αισθάνεστε πίεση και ευθύνη για οικονομικά θέματα που αφορούν τον/την σύντροφο ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Θέλετε να προβείτε σε ενέργειες αλλά οι αντικειμενικές συνθήκες δεν σας αφήνουν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε κρυφή βοήθεια από αγαπημένο πρόσωπο.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πρώτη σας σκέψη είναι πως θα τα καταφέρετε να κάνετε πράξη τους στόχους σας. Παίρνετε μηνύματα από μακριά που σας εμψυχώνουν. Είστε πολύ ευαίσθητοι σε σχέση με ότι συμβαίνει γύρω σας και κατ’ επέκταση σε όλο τον κόσμο. Κάνετε συζητήσεις και όνειρα για μακρινά ταξίδια. Η ασχολία με πνευματικά θέματα θα σας κάνει καλό.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι δύο πλανήτες (Δίας-Πλούτωνας) απέναντι σας, δείχνουν την ένταση μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου είτε θετικά, είτε αρνητικά. Με την σύνοδο, θα δείτε την μεταμόρφωση ή την διάβρωση που έχουν οι σχέση σας με τους άλλους σε μέγιστο βαθμό. Είναι ευκαιρία να λειτουργήσετε σε μια καινούργια βάση τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συνέταιροι και οι φανεροί εχθροί θα δείξουν τις προθέσεις τους. Έχετε δυνατούς αντιπάλους και εξίσου δυνατούς συμμάχους.
ΛΕΩΝ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έντονες αντιπαραθέσεις και περιορισμοί στην αρχή της εβδομάδας. Αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πολύ πιθανόν να δείτε απροκάλυπτα ποιοι σας ανταγωνίζονται και σας κρατούν πίσω από τις εξελίξεις. Όμως έχετε την στήριξη από άτομα που σας συμπαθούν. Η αλληλεγγύη από την παρέα, τις ομάδες, τους συλλόγους κτλ. σας καταλαγιάζει τις ανασφάλειες και σας ηρεμεί.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα είναι η γνώση και το ενδιαφέρον σας για ξένες φιλοσοφίες και γενικά παγκόσμια ζητήματα. Συζητήσεις για επενδύσεις, χρηματοοικονομικά και κληρονομικά μάλλον κρύβουν κάποια μυστικά. Μην πιστεύετε υποσχέσεις, οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να ελέγχετε διεξοδικά. Μπορεί να έχετε την τάση να απομονωθείτε για να αναλύσετε θέματα πνευματικά που σας απασχολούν. Η ενδοσκόπηση είναι σημαντική αυτή την εβδομάδα.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει αλλά είναι και πολύ έντονη. Οι εργασιακές σχέσεις επηρεάζουν και την ψυχολογία σας. Πρώτιστος πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Αναγκάζεστε μέσα από υπέρμετρο φόβο να περιορίζεστε. Αναθεωρείτε τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας. Πρέπει να κρατάτε την ισορροπία και να μην υπέρ μεγεθύνετε το φόβο και την ένταση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ένταση και πίεση στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε στρες. Οι εργασιακές σχέσεις δεν είναι ότι καλύτερο αυτή την εβδομάδα, μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις. Πιθανή είναι και η απώλεια εργασίας ή σε άλλη περίπτωση πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να βγάλετε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Το άγχος και η έντονη δράση επιβαρύνει την υγεία σας. Η στήριξη και η αγάπη που σας δείχνουν άνθρωποι που έχουν ανοιχτούς ορίζοντες, σας απαλύνει την πίεση.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους. Είναι θετικό να προνοείτε αντί να «τρέχετε» μετά. Πολλές συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή μην παρανοήσετε τις απόψεις τους. Πολλές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Ρομαντική διευθέτηση των θεμάτων που σας απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέσα από ριζικές αλλαγές και ενδοσκόπηση, βρίσκετε τον τρόπο να δημιουργήσετε. Έχετε πλέον διαμορφώσει το πλάνο στην ζωή σας που θα σας ευχαριστεί. Μία θετική περίοδος που σας μεταμορφώνει και ερωτικά αλλά και δημιουργικά. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια αλλά και σε επιχειρηματικά σχέδια. Δείξτε την δύναμη που χρειάζεται αλλά και την σοφία που έχετε αποκτήσει για να πάτε μπροστά.
ΖΥΓΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, βρίσκεστε σε ένα δίλημμα, έχετε τόση ενέργεια για να δημιουργήσετε και σκέφτεστε τις δυσκολίες. Όμως μπορείτε αν μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την συμπάθεια ή το ερωτικό ενδιαφέρον από άτομα διαφορετικά από εσάς. Εύνοια από το εξωτερικό ή από εκπαιδευτικά ιδρύματα.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως παραγκωνίζοντας λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες. Θα έπρεπε να είστε λίγο πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα, αλλά και στον χώρο εργασίας. Προσοχή στις απάτες και στις μετακινήσεις σας. Η καλλιτεχνική έκφραση απαλύνει την ρουτίνα.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ριζικές αλλαγές στην οικογένεια και ότι αφορά ακίνητα. Όλες αυτές οι ριζοσπαστικές αλλαγές πρέπει να γίνουν με γνώμονα την λογική. Οι υπέρμετροι φόβοι δεν ωφελούν. Πολλά πράγματα δεν περνούν από το χέρι μας όταν πρόκειται για σύνοδο Πλούτωνα -Δία, μπορεί να μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις. Αναθεωρούμε τις σχέσεις μας με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας. Από την άλλη, μπορεί να έχετε τύχη σε ότι αφορά ακίνητα ή τεράστια προσφορά από τους οικείους σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας όσοι έχετε γεννηθεί 24-26/10 καλό θα είναι να αποφύγετε τις οικογενειακές διενέξεις, κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσέχετε τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Οι πιο φιλοσοφημένοι και ψύχραιμοι θα βοηθήσουν να έρθει πάλι η γαλήνη στην οικογένεια. Επίσης θα υπάρξει και οικονομική βοήθεια από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή από κληρονομικά. Γενικά για το υπόλοιπο δεκαήμερο θα είναι μια πιο ουδέτερη εβδομάδα.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα και θέματα υγείας, σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Έχετε όμως ανάγκη την δημιουργία αλλά και την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. Η ενασχόληση με νεαρά άτομα θα σας δώσει χαρά. Ρομαντική επικοινωνία με φόντο θολό ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία, πιο πολύ σε συγγραφή με αισθησιακό περιεχόμενο.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η σύνοδος του Δία-Πλούτωνα θα κρατήσει αρκετό καιρό, αυτό σημαίνει την αλλαγή του μέχρι πρότινος περιβάλλοντος. Έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα σε συγγενείς και φίλους που πια δεν σας καλύπτουν και καλείστε τώρα να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Μέσα από έρευνα και ενδοσκόπηση πετυχαίνετε να δημοσιοποιήσετε μία μελέτη ή ένα συγγραφικό έργο, η επιτυχία θα είναι ανέλπιστη. Μεγάλη κοινωνικότητα, αλλαγές στον τρόπο σκέψης γιατί έχετε γίνει σοφότεροι.
ΤΟΞΟΤΗΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας δημιουργούν εντάσεις. Το περιβάλλον σας περιορίζει. Πιθανό να έχετε κάποιο πρόβλημα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή γείτονα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και ωφεληθείτε από την εμπειρία. Στο τέλος της εβδομάδας μια συνεργασία θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Ευνοϊκή περίοδος για τις σχέσεις σας.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σκέφτεστε και πράττετε δημιουργικά. Θα θέλατε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά. Ο έρωτας σας αναζωογονεί. Επικοινωνείτε με την οικογένεια και προσφέρετε ο ένας στον άλλο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι υποσχέσεις που λαμβάνετε από οικεία πρόσωπα δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν. Αποφύγετε συζητήσεις για ακίνητα γιατί οι πληροφορίες που θα λάβετε μπορεί να μην ευσταθούν.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι δεν έχετε εμμονές και φοβίες το τελευταίο διάστημα για οικονομικά και ηθικά θέματα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που ξοδεύετε τα χρήματα, αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά μετά από δύσκολες εμπειρίες. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σας ωθεί να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα που θα σας αποδώσει σε βάθος χρόνου. Προσοχή στις επιλογές σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες, από την άλλη τα κέρδη μπορεί να είναι μεγαλύτερα των προσδοκιών σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, έχουν πίεση και άγχος με οικονομικά θέματα. Δυσκολίες και μείωση εσόδων σας προκαλούν μελαγχολία, γιατί χωρίς υλική σιγουριά, αισθάνεστε ανασφάλεια. Είστε όμως δυναμικοί και ξέρετε να βάζετε όρια. Η δουλειά θα σας ανταμείψει και θα ισορροπήσει τις τυχών απώλειες. Συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος είναι η οικογένεια σας και εκεί στρέφετε την προσοχή σας. Μεγάλη έφεση στον γραπτό και προφορικό λόγο, είναι ιδανική περίοδος για συγγραφή και επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Φροντίστε από την αρχή να είστε υποψιασμένοι ότι δεν θα ευσταθεί κάθε πληροφορία που λαμβάνετε. Ρομαντικός (γλαφυρός) γραπτός και προφορικός λόγος.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε τεράστια δύναμη που μπορεί να μεταμορφώσει και εσάς αλλά και τους γύρω σας. Ότι ενδόμυχα πιστεύατε ότι μπορεί να συμβεί μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά». Είναι μία σημαντική περίοδο στην ζωή σας που θα σας αλλάξει ριζικά. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο που θα μηδενίσει εκείνα που είχατε ως στάνταρ, όλα αυτά θα γίνουν σε βάθος χρόνου, όμως τώρα κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση και πρέπει να αποφασίσετε. Ίσως μάλιστα κάποια πράγματα δεν περνούν από το χέρι σας, δεν αντιμετωπίζουμε μόνο τις δικές μας ενέργειες αλλά και αυτά που έρχονται στο δρόμο μας χωρίς να τα έχουμε επιλέξει. Σημαντική περίοδο για την εξέλιξή και την πρόοδο σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Έχετε έντονα την αίσθηση ότι καταπιέζεστε και αυτό ίσως σας κάνει υπέρμετρα επιθετικούς. Αυτό το φρένο -γκάζι σας κουράζει, αποφύγετε τις τεταμένες καταστάσεις και λειτουργείστε με τη λογική και μέσα στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανακουφίσουν από την τάση απαισιοδοξίας που έχετε. Εύνοια σε συναισθηματικό επίπεδο, σταθεροποίηση σχέσεων.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κινήστε ακατάπαυστα, γραφειοκρατικά θέματα και επικοινωνία σας κρατούν σε εγρήγορση. Συζητήσεις για αγορές ή έξοδα θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά, γιατί μπορεί να κρύβουν την πραγματικότητα. Προσοχή σε συμφωνίες οικονομικές γιατί δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρες. Σχέδια μπορεί να κάνετε, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Γενικά όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ζείτε εδώ και αρκετό καιρό στο φόβο που προέρχεται από εσωτερικές εντάσεις και δοκιμασίες που προσπαθείτε να κρύψετε από όλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να βρείτε λύσεις στα αδιέξοδα έστω και παραδεχόμενοι τα λάθη σας. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ή θα σας βγάλει από αυτό το τέλμα βοηθώντας κατ’ ουσία και άλλους, ή θα υπέρ μεγεθύνει το ψυχολογικό χάος που αισθάνεστε.
ΙΧΘΥΕΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όσο ρομαντικά και να σκέφτεστε, όσο και καλοπροαίρετοι και αν είστε, θα σας επιστήσω την προσοχή ότι αυτή την περίοδο θα έχετε πολλά πισώπλατα «χτυπήματα». Οι κρυφοί ανταγωνιστές και η αίσθηση περιορισμού σας κουράζουν. Πολύ πιθανόν να αισθάνεστε μόνοι και αυτό σας κάνει απαισιόδοξους. Όμως δεν είστε μόνοι, η οικογένειά σας και οι δικοί σας άνθρωποι θα καλμάρουν λίγο την κακή διάθεση και θα σας στηρίξουν εμπράκτως ακόμα και οικονομικά.
2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στα οικονομικά, φυσικά σας ενδιαφέρει η υλική σιγουριά. Ίσως να έχετε σημαντικές οικονομικές δράσεις ή συναλλαγές. Ο Ερμής σας κάνει να μιλάτε ακατάπαυστα και να λέτε λόγια παρηγοριάς. Έχετε έντονη περιέργεια και ρομαντισμό. Πνευματική έκφραση και φαντασία.
3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε μια και καλή, με ποιες από τις παρέες, συλλόγους, κόμματα, ομάδες κτλ. θα συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί. Μεγάλη εύνοια μέσα από ομάδες, ακόμα και αν λειτουργείτε κάτω από ψυχολογική πίεση. Αναγεννιέστε μέσα από δύσκολές καταστάσεις, «μεταφυσικές» θα τις έλεγα, και μέσα από ιδεολογία και βαθιά γνώση καταφέρνετε να κάνετε «θαύματα» μαζί με άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν θα γίνει σε μία μέρα αλλά μέσα στον μήνα θα δείτε πως μια ομάδα μπορεί να σας μεταλλάξει σε κάτι άλλο.

Σχετικά